40o Ράλλυ Παλάδιο - 23 Νοεμβρίου 2019

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2019

Με τον αγώνα να κλείνει παραδοσιακά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου και να χαρακτηρίζεται από τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών το Παλάδιο αποτελεί έναν από τους διασημότερους και δυσκολότερους αγώνες του Πρωταθλήματος. 

Στη φετινή του μορφή προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και περιλαμβάνει τρεiς ειδικές διαδρομές (<<Μέγαρα - Άγιος Ιωάννης>>, <<Αλεποχώρι>> και <<Ψάθα>>), οι οποίες θα επαναληθούν τρεiς φορές με το νυχτερινό τρίτο σκέλος να κρύβει εκπλήξεις και δυσκολίες για τα πληρώματα. 

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Μεγαρέων  και Μάνδρας - Ειδυλλίας και έχει την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.

 Ως επίκεντρο το 40ο Ράλλυ Παλάδιο για ακόμη μία χρονιά έχει το φιλόξενο Λιμάνι της Νέας Περάμου, το οποίο θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό καθώς και το ServicePark. Η απονομή θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου το βράδυ του Σαββάτου, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο να λαμβάνει χωρα την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο <<MrKTEO>> στη γέγυρα Ασπροπύργου.

Published in Νέα