38ο Ράλλυ Παλάδιο - Προσβάσεις Θεατών

Κυριακή, Οκτωβρίου 29, 2017

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι Ειδικές Διαδρομές ενδέχεται να ανοίξουν μετά από έγκριση της Τροχαίας (εφόσον δεν υπάρξουν καθυστερήσεις),ΑΥΣΤΗΡΑ για 20’λεπτά

ΜΟΝΟ μετά το πέρασμα του ουραγού και ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ε.Δ.1/4 / 5 & 8  – Μελετάκι  

Μήκος 8.30 χλμ.

ΕκκίνησηΕ.Δ.1–14:14

ΕκκίνησηΕ.Δ.4–16:06

Εκκίνηση Ε.Δ. 5 – 18:08

Εκκίνηση Ε.Δ. 8 – 20:00

Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από τις13:10 έως τις 21:30

Περιγραφή

Η παλιά γνωστή ειδική διαδρομή της Μάνδρας που επιστρέφει με τη φορά από Μάνδρα προς Κανδήλι. Περιέχειγρήγορακαιτεχνικάκομμάτιαπου εναλλάσσονταισχεδόνσεόλοτομήκος της Ε.Δ.

Προσβάσεις

Αφετηρία: Από τη Μάνδρα με κατεύθυνση προς Άγιο Ιωάννη,  Κανδήλι, Μελετάκι,  1 χλμ. μετά την εκκλησία Αγ. Αικατερίνη που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης. Ο δρόμος δεν είναι φαρδύς και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην κλείσει η διαδρομή για τα αγωνιστικά, από παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών.

Ενδιάμεση πρόσβαση: Υπάρχει ενδιάμεση χωμάτινη πρόσβαση από την Αγία Αικατερίνη στη διχάλα δεξιά και μετά από περίπου 5 χλμ. αριστερά προς Άγιο Ιωάννη. Η πρόσβαση βγάζει στο 1ο χλμ. της ειδικής διαδρομής.

Τερματισμός:ΑπότηνΕθνικήΟδόστηνέξοδοπροςΝέαΠέραμο,στοΤστρίβετεαριστεράκαιστηνεπόμενηδιασταύρωσηπάλιαριστερά.ΑκολουθείτετονπαράλληλοδρόμοτηςΕθνικήςΟδούμέχριναφτάσετεσεδιασταύρωσηπουαριστεράοδηγείπροςΝέαΠέραμοκάτωαπότηνΕ.Ο.Στρίβετεδεξιάκαιακολουθείτετον δρόμογια4χλμ.μέχριναφτάσετεστον τερματισμότης Ε.Δ.

Προσοχή: θα κινούνται πλοηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα με αντίθετη φορά, ενώ πρέπει να παρκάρετε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος για τα αγωνιστικά.

 

Ε.Δ.2/6– Αλεποχώρι

Μήκος 4.20 χλμ.

ΕκκίνησηΕ.Δ.2–14:55

ΕκκίνησηΕ.Δ.6–18:49

Ηδιαδρομή θαπαραμείνεικλειστή απότις13:50 έως τις 16:20 και από τις 17:45 έως τις 20:15

Περιγραφή

Γρήγορη ειδική διαδρομή που γίνεται για πρώτη φορά. Ορισμένα σημεία της διαδρομής προσφέρονται για θέαμα σε γρήγορα περάσματα.


Προσβάσεις

Αφετηρία:  Στο δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι 580 μ. μετά τη διασταύρωση που δεξιά οδηγεί προς  Λούμπα.

Ενδιάμεσηπρόσβαση:ΕρχόμενοιαπόΜέγαρα,στηδιασταύρωσηπου δεξιά οδηγεί προς Λούμπα – Άνω Αλεποχώρι, στρίβετε δεξιά και μετά από  4 χλμ. αριστερά οδηγεί προς τον οικισμό Μορφαίικα. Μετά από 1 χλμ.  ασφάλτινου δρόμου φτάνετε στο 2.22 της Ε.Δ.

Για να φτάσετε στο ίδιο σημείο ερχόμενοι από Αλεποχώρι, στη διασταύρωση που βρίσκεται το ΣΤΟΠ της Ε.Δ., πηγαίνετε ευθεία και σε 1.50 χλμ. σε αριστερή φουρκέτα πηγαίνετε ευθεία για να συναντήσετε μετά από 1 χλμ. το 2.22 της Ε.Δ.

Τερματισμός:Οτερματισμόςβρίσκεταιστοδρόμοπουαριστερά στη δ/ση οδηγεί προς Αλεποχώρι και δεξιά προς Άνω Αλεποχώρι.

 

Ε.Δ.3 /7– ΨΑΘΑ

Μήκος 7.40

ΕκκίνησηΕ.Δ.3–15:18

ΕκκίνησηΕ.Δ.7–19:12

Ηδιαδρομή θαπαραμείνεικλειστή απότις 14:15έως τις16:45 και από τις 18:10 έως τις 20:40

Περιγραφή

Τα πρώτα 4 χλμ. είναι πολύ ανηφορικά με συνεχόμενες φουρκέτες.  Υπάρχει ελάχιστος χώρος για παρκάρισμα, ενώ μόνο από κάποιο ύψωμα μπορεί κάποιος να δει ειδική διαδρομή συγχρόνως με εκπληκτική θέα τον Κορινθιακό κόλπο.  Τα τελευταία 3 χλμ. είναι γρήγορα και απαιτητικά.

Προσβάσεις

Αφετηρία: Επειδή η διαδρομή από Μέγαρα προς Αλεποχώρι θα είναι κλειστή για την Ε.Δ. «Αλεποχώρι» από τις 13:50, στρίβετε δεξιά στη δ/ση που οδηγεί προς Λούμπα-Άνω Αλέποχώρι και συνεχίζοντας τον ασφάλτινο δρόμο φτάνετε στη δ/ση με τον κεντρικό που αριστερά έρχεται από Μέγαρα, βρίσκεται το ΣΤΟΠ της Ε.Δ. «Αλεποχώρι». Συνεχίζοντας φτάνετε στην παραλία Αλεποχωρίου και στρίβετε δεξιά.  Μετά από 5 χλμ. φτάνετε στην Ψάθα και ακολουθώντας κατεύθυνση προς Βίλλια, φτάνετε στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής.

Προσοχή: Επειδή ο δρόμος πριν την αφετηρία δεν έχει θέσεις για παρκάρισμα, αφήστε τα αυτοκίνητά σας στη διασταύρωση που αριστερά πάει στην παραλία και σε κάθε περίπτωση μην εμποδίζετε τη διέλευση των αγωνιστικών προς την ειδική διαδρομή.

 

Ενδιάμεση πρόσβαση: Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες προσβάσεις.

Τερματισμός: Ο τερματισμός βρίσκεται στον δρόμο που από Βίλλια πάει προς Ψάθα – Πόρτο Γερμενό και συγκεκριμένα 8 χλμ. μετά τα Βίλλια, στη διασταύρωση προς Ψάθα.  Έχει χώρο για πάρκινγκ και ο τερματισμός βρίσκεται 200 μ. από το σημείο του Στοπ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣΘΕΑΤΕΣ:

Φροντίστεφεύγονταςνα πάρετεμαζίσαςσεμια μικρήσακούλα τα άχρηστα αντικείμενα πουχρησιμοποιήσατε ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

 

Published in Νέα