1ο Ράλλυ Σπριντ START LINE - Προσβάσεις θεατών και χάρτης Google Earth

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ (στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ο χάρτης σε google earth)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο ΠΕΡΑΣΜΑ

 

Ε.Δ.  ΚΙΝΕΤΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - Μήκος: 18.83 χλμ.

Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου 11:00

Περιγραφή:  Κλασική ειδική διαδρομή. Ξεκινάει 1.50  χλμ. μετά την αρχή του χώματος που ξεκινούσε η Ακροπολική Κινέτα του 2013. Τα πρώτα χιλιόμετρα της Ε.Δ. είναι πολύ γρήγορα σε φαρδύ οδόστρωμα μέχρι τα 10.98 χλμ. Στη συνέχεια μπαίνει στην άσφαλτο και μετά από 1 περίπου χλμ. τα αγωνιστικά στρίβουν επιτόπου δεξιά σε πατημένο και γρήγορο κομμάτι. Σε 4 περίπου χλμ. ακολουθούν τον κατηφορικό δρόμο  που οδηγεί προς Λουτράκι και συνεχίζοντας για ακόμα 3.50 χλμ. φτάνουν στον τερματισμό 200 μ. πριν την αρχή της ασφάλτου. 

Πρόσβαση 1

Με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο στην πινακίδα που δεξιά πηγαίνει προς Κινέτα στρίβετε δεξιά και στη πρώτη διασταύρωση στρίβετε πάλι δεξιά.  Στο «Τ» που συναντάτε στα 150 περίπου μέτρα στρίβετε αριστερά και σε 450 μ. στο επόμενο «Τ» που συναντάτε στρίβετε αριστερά με κατεύθυνση προς «Κόκκινο Λιθάρι».  Στρίβοντας δεξιά στη συνέχεια και ακολουθώντας τον παράδρομο της Εθνικής οδού, συνεχίζετε για 7 περίπου χλμ. μέχρι να συναντήσετε την πινακίδα «ΚΙΑΦΑ ΜΠΕΚΑ-ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» όπου στρίβετε δεξιά.  Συνεχίζοντας για 8 χλμ. φτάνετε στο 11.94 χλμ. στην αλλαγή πορείας της Ε.Δ. από άσφαλτο σε χώμα. 

Πρόσβαση 2

Στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου συναντάτε το εργοστάσιο της PepsiCo-ΗΒΗ. Στρίβοντας δεξιά συνεχίζετε για 5 περίπου χλμ. μέχρι να φτάσετε στην είσοδο του οικισμού ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ όπου υπάρχει και αντίστοιχη πινακίδα.  Στρίβοντας δεξιά φτάνετε στο τέλος της ασφάλτου. Συνεχίζοντας για 1 περίπου χλμ. φτάνετε στο 18.49 της Ε.Δ.

Πρόσβαση 3

Στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου συναντάτε το εργοστάσιο της PepsiCo-ΗΒΗ. Στρίβοντας δεξιά συνεχίζετε για 3 χλμ. μέχρι να βρείτε την πινακίδα «ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ». Στρίβοντας δεξιά, ακολουθείτε το δρόμο για 3.50 χλμ. φτάνετε σε δ/ση με χωμάτινο δρόμο αριστερά. Αφήνετε το αυτοκίνητό σας και συνεχίζοντας για 200 μ. φτάνετε στο ΣΤΟΠ της Ε.Δ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ: Φροντίστε φεύγοντας να πάρετε μαζί σας σε μια μικρή σακούλα τα άχρηστα αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε

Published in Νέα