ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ - 20 Μαρτίου 2016

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Ladies and Gentlemen, start your engines!

Πλησιάζει ο καιρός που ο 1ος αγώνας για το Κύπελλο χώματος 2016 και το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων θα ξεκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα-Λουτράκι» για το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE.

Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του 1ου  από τα συνολικά 2 περάσματα της νέας σχεδίασης της Κινέτας.

Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι.  Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο. Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.

Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας  και την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.  Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9812341 και 6944 308148.

Μείνετε συντονισμένοι!