Αποτελέσματα - Βραδινό DRIFT SHOW και G.P. - Παραλία Αγίου Νικολάου ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

Αποτελέσματα - ΒΡΑΔΙΝΟ DRIFT SHOW & G.P. - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 - υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ένα απίστευτα θεαματικό Σαββατόβραδο για πάνω από 4000 θεατές που βρέθηκαν στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην φιλόξενη πόλη, δυνατές πλαγιολισθήσεις και μάχες με τα χρονόμετρα!

Η παρουσία του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αστυνομικών αρχών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των εκπροσώπων του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και άλλων αρχών της πόλης, καθώς και της τοπικής Λέσχης Αυτοκινήτου ΑΛΑ Κορίνθου, είναι η διαβεβαίωση ότι εκδηλώσεις σαν και αυτήν που φιλοξενήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία του Αγίου Νικολάου, είναι ότι χρειάζεται για να περάσουμε όλοι μερικές ώρες ξενοιασιάς σε μία εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο αγώνα των χρονομετρημένων τώρα, θεαματικά περάσματα προσέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά κάποιοι εκτός από θεαματικοί ήταν συγχρόνως και γρηγορότεροι στον συναγωνισμό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Έτσι στην Κατηγορία Β νικητής ήταν ο Νίκος Παπαδάτος που μαζί με το θείο του «παλαίμαχο» Ρένο Παπαδάτο με το ίδιο αυτοκίνητο Peugeot 106 Rallye, πήραν αντίστοιχα δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους, αλλά και στην Γενική του G.P.

Τρίτος στην κατηγορία Β ήταν ο Γιώργος Παγανός με Toyota Starlet 1300 Turbo για να κλείσει η κατηγορία με τον Γιάννη Στέφη με Honda Civic 1600.

Στην Κατηγορία Γ νικητής ήταν ο Γιώργος Βιλιώτης με Honda S2000, δεύτερος ο Βαγγέλης Λεβεντογιάννης με BMW E30 2000 και τρίτος ο Νίκος Τσίχλας με Ford Escort MK2.

Τις δύο πρώτες θέσεις στην Κατηγορία Δ κέρδισαν οι αδελφοί Βασίλης και Χαράλαμπος Κοττής με Ford Sierra Cosworth 2900, οι οποίοι κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα στην Γενική κατάταξη του G.P. Την τρίτη θέση στην Κατηγορία Δ κατέκτησε ο Σπύρος Άννης με το εντυπωσιακό BMW Ε36 4400 V8 του γιου του Παναγιώτη Άννη που βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Η Κατηγορία Δ έκλεισε με τον Φώτη Μανωλά με επίσης BMW M5 3600 στην πέμπτη θέση και την μοναδική γυναίκα του αγώνα Πετρούλα Αλευρά στην έκτη θέση με BMW E30 3500

Στην Kατηγορία Racing Saloon το θέαμα απογειώθηκε με μοναδικά εντυπωσιακά περάσματα από πολύ γρήγορα αυτοκίνητα με τους Νίκο και Ρένο Παπαδάτο να κατακτούν την 1η και 2η θέση στην κατηγορία, αλλά και στην γενική της Κατηγορίας Racing, με τρίτο τον Βασίλη Ντέρμα με το πολύ δυνατό και πανέμορφο OPEL Kadett 2000 που συμμετέχει στους αγώνες ταχύτητας και αναβάσεων, το οποίο του παραχώρησε για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Ανδρέας Μελιγκώνης.

Εκπληκτικό θέαμα εκτός συναγωνισμού προσέφερε ο Κορίνθιος Αλέξανδρος Ρουστέμης με το γνωστό μπλε FORD Sierra Cosworth RS 500 που επίσης μετέχει στους αγώνες ταχύτητας και αναβάσεων και ο οποίος προσέφερε απίστευτη βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης. 

Στην Γενική Κατηγορία Racing συμμετείχε ακόμη ο τοπικός Αντώνης Αμέντας με ένα BUGY Stix 1000, ενώ στην κατηγορία 4Χ4 συμμετείχε ένα μόνο αυτοκίνητο με τον Δημήτρη Παπαδολιόπουλο και ένα MAZDA 323 1800.

Η βραδιά έκλεισε με τα αυτοκίνητα που πήραν μέρος στην Κατηγορία DRIFT όπου όπως πάντα οι αγωνιστικές γραμμές, η γωνία πλαγιολίσθησης, η ταχύτητα και η συνολική εντύπωση, ήταν τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογήθηκαν οι συμμετέχοντες.

Νικητής ήταν ο Αποστόλης Κυριακούδης με NISSAN Silvia 2000, με δεύτερο τον Παναγιώτη Άννη με BMW E36 4400 V8 και τρίτο τον Θανάση Κοράκη με BMW Ε30 3500.

Στην απονομή που έγινε με την παρουσία πολλών θεατών που παρέμειναν στο χώρο για να χειροκροτήσουν τους νικητές, ο Δήμαρχος και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.

Η START LINE θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, καθώς επίσης και όλους τους συμμετέχοντες που προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους θεατές που με το χειροκρότημά τους έδωσαν τρομερό παλμό και με την παρουσία τους δήλωσαν την επιθυμία τους για επανάληψη της εκδήλωσης. 

Download attachments:
Published in Ιστορικό