Η αναμονή για τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος τελείωσε! Το Εαρινό Ράλλυ αναμένεται συγκλονιστικό, με τις ποιοτικές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες να προμηνύουν έντονο συναγωνισμό και συγκλονιστικές μάχες με το χρονόμετρο. Οι πολύ όμορφες διαδρομές της ευρύτερης περιοχής θα υποδεχτούν τους αγωνιζόμενους και το πλήθος κόσμου που θα βρεθεί στις ειδικές διαδρομές χαρίζοντας μοναδικό θέαμα, θυμίζοντας σε όλους γιατί αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της περιοχής.

Εαρινό Ράλλυ - Στηρίζοντας το Motorsport!

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2019

Λίγες μέρες πριν το Εαρινό Ράλλυ 2019, που θα διεξαχθεί στις 4-5 Μαΐου στις διαδρομές των φιλόξενων Δήμων Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδόρων, όλα δείχνουν ότι ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και 3ος γύρος του Π.Π. Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων αναμένεται συναρπαστικός.

Published in Νέα

Η START LINE διοργανώνει την 17η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” στις 11 και 12 Μαΐου 2019. Η Ανάβαση Κύμης, είναι ο 2ος αγώνας του ValvolineΠανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019.

Published in Νέα

Η STARTLINE για το 2019 ανέλαβε τη διοργάνωση του 2ου από τους 4 αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Ο αγώνας προσμετράται ακόμα στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών, καθώς και στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος Ιστορικών.  

Ποια άλλη περιοχή θα μπορούσε να επιλεγεί από τον διοργανωτή εκτός από την ευρύτερη περιοχή Λουτρακίου που τα τελευταία χρόνια φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την αναβίωση του ΕΑΡΙΝΟΥ ΡΑΛΛΥ;

Published in Νέα